Watertechnieken Nelis-Houben VOF in Peer:
Betrouwbare kwaliteit daar waar u het nodig heeft.

Watertechnieken Nelis - Houben in Peer is gespecialiseerd in de productie en verkoop van allerhande pompen en hogedrukreinigingssystemen voor zowel particulieren als bedrijven. Maar ook voor diverse compressoren, verwarmingstoestellen, stroomgeneratoren, stof- en waterzuigers, drukvaten, volledige systemen voor tuinberegening, ... bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u ook aan allerlei hulpstukken (buizen, kranen, darmen, beugels). Zo vindt u op één adres een antwoord op al uw noden. We hebben een ruime voorraad.

Wij dragen kwaliteit hoog in ons vaandel en zoeken dan ook steeds naar toestellen die u niet in de steek laten. Samen met u zoeken we naar de beste technische oplossing voor uw nood of behoefte. Daarenboven leveren wij een snelle en bovenal betrouwbare service - met zelfwerkend patroon - aan een eerlijke prijs. Eender of u een doe-het-zelver bent of een professional.

Neem gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van ons aanbod. Indien u ons wil bereiken of een offerte wenst, kan dit via onze contactpagina. Steeds zorgen wij voor degelijk advies.

Onze zaak is gelegen in het Limburgse Peer, in de driehoek Genk-Overpelt-Bree.
De winkel is open van 8u tot 12u en van 13u tot 18u op weekdagen. Op zaterdag van 8u tot 12u.

PROMOTIES

Het hele jaar door hebben we een aantrekkelijk gamma promoties. Steeds wisselend, en steeds extra voordelig. Blijf op de hoogte en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Lees meer
Back to Top